Dia Mundial Contra el Càncer

dia

Imatge: argentina.ar

Avui, 4 de febrer, és el Dia Mundial Contra el Càncer. No vull deixar passar l’oportunitat de mostrar el meu recolzament a totes aquelles persones que actualment estiguin lluitant contra aquesta o d’altres malalties greus. Sortosament, la ciència segueix avançant i avui en dia l’esperança pels malalts és molt més gran. Jo mateix vaig ser operat per un tumor renal maligne el 2013 i actualment em trobo perfectament. És important que es continuï invertint en recerca perquè cada dia més pacients tinguin la mateixa sort que jo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s