Junts de nou per primer cop

estilografica

Imatge: ciencia.ara.cat

Bé, suposo que hauria de començar per presentar-me. Em dic Antoni Tàpia i sóc escriptor. Alguns dels qui passeu per aquí potser éreu lectors del meu antic blog (almeuentendre.wordpress.com), que fou actiu entre 2010 i 2013. D’altres, potser vàreu llegir alguns del meus relats eròtics publicats sota el pseudònim de Jordi Barcino al web narracionserotiques.wordpress.com, que romangué actiu entre 2011 i 2013 i que tenia un bon nombre de visites.

Alguns altres potser heu trobat aquest web perquè heu llegit la meva novel·la Laura. Si és així, espero que haureu gaudit tant llegint-la com jo escrivint-la.

Per a la majoria de vosaltres, emperò, aquesta serà la primera vegada que sentiu el meu nom. Us convido a fer un volt pel web i us dono per avançat les gràcies per dedicar-me el vostre temps.

Anuncis