Premi L’Esparver 1997

Gràcies al Premi L’Esparver d’Edicions de la Magrana, vaig publicar els meus dos primers relats. Aquestes fotos corresponen a la primera de les dues edicions que vaig guanyar.

A la primera fotografia estic recollint el premi de mans del llavors Conseller de Cultura, Joan Maria Pujals. A la segona, hi sortim els guanyadors de les diverses categories del certamen, amb el Conseller Pujals i també el cèlebre editor i crític Isidor Cònsul, que vaig tenir l’honor que m’escrivís la primera crítica literària de la meva carrera.

2. Entrega L'Esparver

2. Premi L'Esparver

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s